logo

Despre noi

DESPRE NOI

PRODUCTIE VIDEO

Povestea ta, devine povestea noastră!

BOTEZ - NUNTA - RECLAME COMERCIALE - FILMARI AERIENE - VIDEOCLIPURI

Știm cât e de important ca momentele unice din viața ta, să fie păstrate și rememorate în cele mai mici detalii.

Tocmai de aceea, echipa de profesioniști de la Creative Films îți va surprinde în imagini foto-video, clipele de neuitat.

Folosind aparatură profesională, de ultimă generație, îți garantăm că evenimentul tău va fi exact așa cum ai visat.

Fie că vorbim de nuntă, botez, majorat sau orice alt eveniment public sau privat, noi te ajutăm să păstrezi aceste momente creând povești deosebite.

Suntem mereu atenți la detalii, pentru că acestea fac diferența. Experiența, promptitudinea și seriozitatea sunt cuvintele care ne definesc.

Pe lângă calitatea aparaturii și pregătirea teoretica în cadrul numeroaselor workshopuri, echipa Creative Films pune suflet în tot ceea ce creează.

Portofoliul vast și miile de aprecieri din partea celor care ne-au fost clienți și pe care acum îi numim cu drag prieteni, vorbesc de la sine.

Noi îți livrăm materialele montate în maxim 2 săptămâni și asta datorită aparaturii și calculatoarelor de ultima generație cu care lucrăm.

Fotografiile realizate de colaboratorii noștri de renume: Vyografu Studio, ATC și Patric Gherman Photography, nu sunt simple poze. Ele surprind sentimente și expresii pe care le vei retrăi de fiecare data când le vei viziona.

Și pentru că serviciile noastre sunt complete, poți alege câți fotografi și videografi dorești să ai la eveniment.

De asemenea, echipa noastră îți stă la dispoziție cu sfaturi și sugestii personalizate.

Contacteaza-ne

Echipa noastră îți stă la dispoziție cu sfaturi și sugestii personalizate!